Nyheter

Petra Mede är en av Sommarvärdarna i P1 2018

Petra har åter fått det ärofyllda uppdraget att vara Sommarvärd i P1.

Hela listan ser du här 

Persbrandt och Mede i hejdlös diagnoshysteri!

Den 19 oktober intar Molière Maximteaterns scen med komedin Den inbillade sjuke

Det är första gången huvudrollsinnehavarna Mikael Persbrandt och Petra Mede kolliderar på scen i en gränslös och tidlös satir. Med sig har de en stark ensemble bestående av Ellen Jelinek, Niklas Engdahl, Johan Wahlström och Alexandra Zetterberg Ehn - tillsammans hälsar de publiken välkommen till en oförglömlig skrattfest.


Den inbillade sjuke är en komisk uppgörelse med diagnoshysteri och alternativmedicin. En historia om besattheten av att läsa Fass som om det vore erotisk litteratur och om att gifta bort sin dotter med en läkare mot hennes vilja - för det är ju bra att ha någon med receptblock i familjen. 
 
För regin står prisade Stefan Larsson som även verkar på Dramaten, och som just nu är aktuell med Höst och vinter av Lars Norén samt Fanny och Alexander av Ingmar Bergman. Den inbillade sjuke blir Stefans fjärde produktion på Maximteatern efter publiksuccéerna Dödsdansen, Macbeth och Scener ur ett äktenskap.
 
Till det konstnärliga teamet ansluter även scenograf Jens Sethzman, kostymdesigner Nina Sandström samt mask & perukdesigner Nathalie Pujol. 
Föreställningens producenter är Maximteaterns ägare Agneta Villman och Mikael Persbrandt och Den inbillade sjuke blir deras fjärde produktion tillsammans med Stefan Larsson. 
Denna hejdlösa komedi har premiär den 19 oktober och spelas fram till den 16 december 2018. Föreställningen är 2 timmar och 30 minuter lång inklusive 20 min paus. 

För pressrelaterade frågor vänligen kontakta Maria Olanders maria@maximteatern.com
För mer föreställningsinfo besök www.maximteatern.com
Biljetter via: www.ticketmaster.se  , tfn: 077-170 70 70